ChimpBuilder - gør det til en leg at arbejde med nyhedsbreve

Af Griebel & Co

Det kan være tidskrævende at opsætte et nyhedsbrev. Billeder skal beskæres og skaleres. Tekst skal formateres. Farver skal tilpasses. Det råder ChimpBuilder bod på. Faktisk kan systemet også integreres til dit website og automatisk hente indhold, billeder og links, så du får færdige blokke til brug i nyhedsbrevet. 

ChimpBuilder minder lidt om den editor, der allerede er i MailChimp. Forskellen er, at i stedet for at trække tomme blokke over i dit nyhedsbrev, så trækker du indholdselementer, med billeder, overskrifter og links, som kan hentes automatisk fra din hjemmeside, shop, blog, eventsystem og banner-system.
Du kan også få designet blokke som du manuelt opsætter med indhold. Med ChimpBuilder er der ingen begræsninger til dit design af nyhedsbreve. 

Når du er klar til at sende, så uploader systemet automatisk nyhedsbrevet og billeder til MailChimp og opretter en kampagne klar til udsendelse. Dine billeder bliver ved overførsel til MailChimp optimeret med et trejdeparts værktøj, for bedst muligt forhold mellem filstørrelse og kvalitet. Bruger du ikke Mailchimp, kan nyhedsbrevet også eksporteres som HTML kode, som du kan bruge i hvilken som helst system til udsendelse af nyhedsbreve.

Kontakt mig for at høre mere eller for at få et tilbud på design og opsætning af jeres nyhedsbrev i ChimpBuilder, med evt. integrationer til indhold på jeres hjemmeside eller shop.