Mailchimp ydelser

Design af nyhedsbrev

Få et flot design til jeres nyhedsbrev, der matcher jeres identitet. Jeg kan hjælpe med design, kodning og test af fleksible skabeloner, så du er sikret at nyhedbrevet vises flot på tværs af mail-klienter og tilpasser sig til mobilvisning. Jeg samarbejder gerne med jeres eksisterende designer/grafiker og kan lave specialskabeloner i HTML til alle nyhedsbrevsystemer.

Integrationer og udvikling

Ønsker du helt specielle Mailchimp / Mandrill løsninger, så har jeg stor erfaring i udvikling af kundespecifikke integrationer. Med Mailchimps og Mandrills API er alt er stort set muligt.

Automatisering af email

Kom i gang med et handlingsbaseret email-forløb i Mailchimp via deres klassiske automation eller deres nye værktøj: Customer Journey. Jeg kan hjælpe med at opsætte automatisering, så når en kunde laver en specifik handling, typisk i et nyhedsbrev, ved tilmelding/import eller på baggrund af anden data, så kan det aktivere udsendelse af et nyhedsbrev eller en serie af nyhedsbreve. Mulighed for unikke kuponkoder til webshops er også en populær automatik, som jeg har opsat til flere af mine kunder.

Undervisning, kurser og support

Få et skræddersyet kursus, workshop eller one-on-one sessioner i Mailchimp på din arbejdsplads, det kan tilpasses alle niveauer. Du kan også modtage support på telefon, email og fjernskrivebord. Med andre ord, er du altid godt og hurtigt hjulpet på vej.

Transaktionelle & 1-til-1 emails

Jeg kan udvikle automatikker til at sende datadrevne, målrettede og personificerede én-til-en mails via Mailchimp Transactional Emails (også kendt som Mandrill). Du kan med fordel bruge transaktionelle emails, hvis jeres website sender kvitteringer, billetter, påmindelser mv. Emails kan dynamisk flettes med data fra ekstern kilde.

Lister og segmenter

Få rådgivning i forbindelse med opbygning af lister, segmenter og grupper, så du kan sende relevante og segmenterede nyhedsbreve. Har du emailadresser i andre databaser, kan jeg hjælpe med at importere dem til Mailchimp. Dine lister kan jeg hjælpe med at sortere, så du kan drage fordel af tags, segmenter og grupper, hvor det giver mening.

Spam Check

Undgå at dine nyhedsbreve havner i kundens spam-folder - eller at de slet ikke kommer frem. Jeg kan gennemgå din kampagne, emne og teknik bag udsendelsen - og sikre dig at din email kommer ud til så mange som muligt. 9 ud af 10 af mine kunder har inden de kontakter mig, ikke teknikken på plads - for at sikre bedst mulig levering af nyhedsbreve. Kontakt mig for at få en gennemgang af jeres opsætning.

ChimpBuilder

ChimpBuilder er en webapp som jeg har udviklet til at lette arbejdet med opsætning af nyhedsbreve. Du kan opsætte nyhedsbreve med mere avancerede designblokke end dem Mailchimp tilbyder i deres email-værktøj. Samtidig kan ChimpBuilder, med integration til dit website, hente nyheder og produkter automatisk (uden der skal kodes på jeres hjemmeside). Du sender stadigvæk dine kampagner via Mailchimp, Mandrill eller ønsket email marketing system. Jeg har mange glade kunder som dagligt benytter ChimpBuilder, som sparer dem meget tid ved opsætning af nyhedsbreve.

Sundhedscheck

Trænger dit Mailchimp audience til en "listevask", så du ikke betaler ekstra til Mailchimp for døde emails og inaktive subscribers. Undgå samtidigt at Mailchimp deaktiverer din konto - hvis du får for mange bounces, når du udsender dit nyhedsbrev til inaktive email adresser.

SMS løsninger

Ønsker du at kunne bruge SMS udsendelse til markedsføring, måske i samspil med din Mailchimp konto eller andre kilder, så hjælper jeg med integrationer og udsendelse.

Pop-up tilmelding til nyhedsbrev

Få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev med popup tilmeldingsformular. Jeg kan hjælpe med både dem som Mailchimp tilbyder, som en del af dit abonnement, eller mere avancerede. F.eks. Sleeknote, som med deres multistep popup kan give dig flere oplysninger om kunden, uden tab af leads. Jeg har også erfaringer med profilopdatering - integreret direkte på jeres hjemmeside og i jeres design, så i kan sende segmenteret nyhedsbreve, ud fra kundens valg af interesser.

GDPR

Få hjælp til at overholde persondataforordningen/GDPR med Mailchimp og dine sign-up formularer. Jeg kan også hjælpe med at få consent fra eksisterende kunder, eller tilkomne fra CRM eller andre kilder.