Markedsføring med nyhedsbreve

Af Griebel & Co

Læs her om mine erfaringer med nyhedsbreve og hvorfor jeg anbefaler MailChimp til mine kunder.

Det kan være svært at designe emails som ser pæne ud i alles indbakke. Emails er en af de teknologier, som ikke følger med den generelle udvikling på internettet. Det vil sige, at skal man selv designe en email, så er det med at lære at benytte htmlkode, opsætte indhold i tables, indlejre sin style-kode og teste på et væld af klienter.

Heldigvis er der kommet gode og brugervenlige værktøjer til dette. MailChimp har et væld af skabeloner, som man kan tage udgangspunkt i.  Når skabelonen først er valgt, trækker man indholdselementer over i sit nyhedsbrev. Du skal ikke tænke på kode, men fokuserer på det vigtigste: indhold.

I MailChimp kan du importere dine kontakter og opsætte tilmeldingsformular. Du kan segmentere dine udsendelser og indholdet i nyhedsbrevene, så du får sendt relevante mails. 

Forholdet mellem pris, pålidelighed og funktionalitet er en af grundende til at jeg anbefaler MailChimp til mine kunder. Ønsker du hjælp til at komme i gang, support, undervisning, udvikling, design, automatisering, integration, så vil jeg gerne som godkendte MailChimp konsulent tilbyde min hjælp. Kontakt mig her.